vrijdag 20 april 2012

Welkom!

Dit is het nieuwe blog van OPVON Opvoedingsvragen.
Heb je al gezien dat de website van
OPVON helemaal is vernieuwd? Onder het kopje ‘vragen’ vind je heel veel vragen over kinderen in alle leeftijden, plus antwoorden van de pedagoog. Snuffel er eens rond. Als je niet vindt wat je zoekt kun je ook zelf een vraag stellen.

Dit blog gaat over de ándere kant van het opvoeden. Niet de vragen waar je mee tobt, maar de leuke weetjes, gezellige activiteiten die je met je kinderen kunt doen, nieuwtjes, nieuwe boeken en nog veel meer. Leuk om te lezen dus en ook nog eens bijzonder handig!


Veel plezier!
José Sagasser

2 opmerkingen:

  1. Onze dochter (10 jaar)wil niet samen met ons eten. Alles wordt uit de kast gehaald (buikpijn, rugpijn, kaas op tafel, kat , teen , neus etc) nadat wij gegeten hebben vraagt zij om eten. We hebben alles geprobeerd, geen eten geven, een beetje geven, wel eten geven, we weten het niet meer. Dit duurt al zo'n 5 jaar. We kunnen er niets van op internet vinden. Vaak weigert ze op vakantie te eten. Wie weet raad????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi! Dit blog is gekoppeld aan de website van OPVON, en pedagoge José Sagasser heeft je vraag inmiddels beantwoord. Klikt op de link voor het antwoord op jouw vraag getiteld 'Eten weigeren'. Hopelijk kan het je verder helpen! http://www.opvoedingsvragen.nl/html/6-12.gedrag.page1.html

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...